Meny
Ikon utropstecken

SMHI utfärdar orange varning under måndagen den 12 februari. Mer information

Hög stämning på näringslivsfesten

Den 12/4 var det dags för den årliga näringslivsfesten. Arrangörer är Företagarna Lysekil, Näringslivscentrum tillsammans med Lysekils kommun, och syftet är att lyfta fram det lokala näringslivet.

Kommunens företagslots Mikael Skarp Lennartsson och näringslivsutvecklare Elisabeth Jonsson hälsar gästerna välkomna.

Årets näringslivsfest lockade 180 deltagare till Havsbadsrestaurangen, och de lotsades genom kvällen av konferencier Heléne Lycke. Johan Wester, känd som Kajan i Hipp Hipp och flerfaldig vinnare av På spåret, föreläste om sina erfarenheter av entreprenörskap och samverkan mellan kommun och näringsliv.

Under kvällen serverades en tre-rätters middag och priser delades ut till årets hållbara företag, årets företagare och årets unga företagare. Företagarna Lysekil delade också ut mästarbrev till Jenny Levander och Isabell Nielsen, frisörer på Nyans. Kvällens underhållning stod Skaftöbaserade gruppen 4 sekunder för.

Årets vinnare

Lysekils kommuns pris
Årets hållbara företag - Lyckans slip

Företagarnas priser
Årets unga företagare - Marcus och Andreas Sundberg Kleen, Bröderna SK AB
Årets företagare - Kuling Rehab och Hälsa AB

Stort tack till alla företagare som deltog, Företagarna Lysekil och Näringslivscentrum Lysekil för all tid och engagemang ni lägger ner. Tillsammans är vi Lysekils kommun!

Årets hållbara företag - Lyckans slip. Priset delas ut av kommundirektör Karolina Samuelsson och kommunstyrelsens ordförande Jan-Olof Johansson.