Translate site

Translate

Meny

Kockutbildning, fördjupning (Lysekil)

Kock lägger upp mat på tallrik

Utbildningen vänder sig till dig som genomgått Kockutbildning eller Steg 1 och 2 Restaurang- och storköksutbildning. Vi fördjupar oss bland annat i det franska och italienska köket, maritimt och hållbar utveckling.

Utbildningen är både teoretiskt och praktiskt upplagd. Utbildningen är kostnadsfri, men du ansvarar själv för inköp av skor samt resor till och från praktikplats och studiebesök.

Kursstart: 2020-08-31
Förkunskaper: Kockutbildning eller Steg 1 och 2 Restaurang- och storköksutbildning
Studietakt: Heltid, 20 veckor
Studieperiod: 2020-08-31 - 2021-01-15
Kontaktperson: Studie- och yrkesvägledare, Susanna Samuelsson, susanna.samuelsson@lysekil.se, 0523-61 33 18
Sista ansökningsdag: 2020-06-05

Kurser och poäng

Matlagning 4, 200p
Matlagning – specialisering, 100p
Drycker och ansvarsfull alkoholservering, 100 p

Utbildningen innehåller 3 veckors APL (arbetsplatsförlagt lärande) och eventuellt 2 dagar per vecka hela terminen. Det kan finnas möjlighet till APL utomlands.