Translate site

Translate

Meny

Yrkesutbildningar hösten 2020. Ansök nu!

Yrkesutbildningarna består av yrkeskurser på gymnasial nivå som är framtagna i nära samverkan med näringslivet för att öka möjligheten till arbete efter slutförd utbildning.

Du kan påbörja dina studier på Vuxenutbildningen från och med hösten det år som du fyller
20 år eller om du är yngre och har en examen eller ett studiebevis från gymnasieskolan.

Utbildningen är kostnadsfri, men du ansvarar själv för inköp av kurslitteratur, arbetskläder, resor till studiebesök och APL platser. Yrkesutbildningarna (yrkesvux) innehåller minst 15% apl (arbetsplatsförlagt lärande)

Yrkesutbildningar i Lysekil med start HT-20

...........................................................................................................................................................

Ansökan och antagningsbesked

Sista ansökningsdag för Höstterminen är 5 juni 2020. I mån av plats tar vi emot ansökningar även efter detta datum. Du gör din ansökan via formuläret här på hemsidan. 

Du får antagningsbesked/kallelse och schema så snart antagningen är klar.

Med anledning av Covid-19 är skolan stängd för besök tills vidare. Bor du i Lysekils kommun och behöver studie- och yrkesvägledning -maila ditt ärende till susanna.samuelsson@lysekil.se eller ring 072-147 14 77.

Du kan skicka sena ansökningar till oss via formuläret längre ner på sidan.

Vi samarbetar med Vuxenutbildningen i Munkedals- och Sotenäs kommun och du har därför möjlighet att söka kurser i dessa kommuner.

Länk till Vuxenutbildningen i Munkedallänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Länk till Vuxenutbildningen i Sotenäslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster