Meny

Dela sidan på sociala medier

Kockutbildning, fördjupning (Lysekil)

Kockar lägger upp dessert på tallrikar

Utbildningen vänder sig till dig som genomgått steg 1 och 2. Vi fördjupar oss bland annat i det franska och italienska köket, maritimt och hållbar utveckling.

Utbildningen är både teoretiskt och praktiskt upplagd. Utbildningen är kostnadsfri, men du ansvarar själv för inköp av skor samt resor till och från praktikplats och studiebesök.

Kursstart: 2019-01-14
Förkunskaper: Kockutbildning eller steg 1 och 2 Restaurang- och storköksutbildning.
Studietakt: Heltid
Kontaktperson: Studie- och yrkesvägledare, Susanna Samuelsson, susanna.samuelsson@lysekil.se, 0523-61 33 18
Sista ansökningsdag: 2018-12-14

Kurser och poäng

Matlagning 4 - 200 p
Matlagning, specialisering - 100 p
Mat och dryck i kombination - 100 p

Samt 4 veckors APL (arbetsplatsförlagt lärande) och eventuellt 2 dagar per vecka hela terminen. Det kan finnas möjlighet till APL utomlands.