Nu är det dags att betala din båtplats för 2021.

I fredags skickade vi ut e-post till alla som har fast båtplats i Lysekils kommun.

Numera har vi ett digitalt system för att administrera både båtplatser och betalningar. I år skickas inga fakturor ut till dig. Istället kan du gå in på hamn.Lysekil.selänk till annan webbplats och där välja att betala din båtplats via kortbetalning eller swish.

Gör så här för att betala din båtplats:

Logga in eller skapa ett konto på hamn.Lysekil.se. länk till annan webbplatsHar du ett konto sedan tidigare kan du logga in direkt via länken i e-posten som du fått av oss.

Fyll i uppgifterna på din båt (längd, bredd, djup, märke och eventuellt namn). Välj de mått som är närmast om inte din båts exakta mått är angivna.

När du betalat din båtplats får du ett kvitto på din betalning via e-post.

Skulle inte det här fungera kan du gå till Kontaktcenter i kommunhuset där du kan betala din båtplats via en kortbetalning på plats.

Saknar du e-postmeddelande om förnyad betalning?

Hör av dig till Kontaktcenter
E-post Kontaktcenter@lysekil.se

14 februari sista dag att betala

För att du inte ska missa att betala i tid och riskera att då förlora din båtplats kommer vi skicka ut två påminnelser till innan den 14 februari.

Påminnelse nummer två och tre kommer skickas ut till dig via e-post och sista gången via sms