Evenemangsaktiviteter under Lysekils Women's Match

Segelbåt med grönt segel under Lysekil Womens Match 2019.

Foto: Dan Ljungsvik.

Testa Bluebot-robot, svara på vår Quiz och få en glass, ställ en fråga till våra politiker – här hittar du alla våra aktiviteter under Lysekil Women's Match.

Program för Lysekils kommuns evenemangstält 6 - 10 augusti

Tisdag 6 augusti

• Vet du vad en robotkatt är? Idag kan du träffa personal från socialförvaltningen som bland annat visar hur deras robotkatter fungerar.
  • Är det dags för en tatuering? Och du gillar Lysekil? Då ska du givetvis tatuera in en kommunlogga på armen. Kom in till oss så fixar vi det.
  • Ställ en fråga till våra kommunvägledare! I kommunhuset finns numera ett Kontaktcenter och i olika kommundelar finns just nu 14 InfoPoints. Kom in till oss så berättar vi mer om vad Kontaktcenter och InfoPoints kan hjälpa dig med, som medborgare eller besökare. Kontaktcenter.
  • Vill du bidra till att hålla vår kommun ren? Det finns mycket skräp i vår fina skärgård. Här måste vi hjälpas åt. Om du städar en strand erbjuder sig kommunen och Västkuststiftelsen att hämta säckarna om du meddelar var de står. Kom in till oss, så berättar vi mer.
  • Är du en tävlingsmänniska? I våra roliga tävlingar kan du med lite tur vinna en glass, med mycket tur vinner du en snygg mössa.
  • 15.00-17.00 – kom in och träffa våra politiker! I vårt "Speakers corner" kan du samtala och ställa frågor till politikerna. Eller bara lyssna om du föredrar.

Onsdag 7 augusti

• Hur många gigabyte gör kommunen av med på en månad? Den här dagen kan du bland annat träffa personal från vår IT-avdelning. Vi kommer även ha representanter för samhällsbyggnadsförvaltningen på plats så kika gärna in och säg hej!

Torsdag 8 augusti

• Vill du greja med programmeringsroboten Blue Bot? Det finns mycket ny teknik i dagens skolor. Kom in till oss så visar vi hur programmeringsroboten Blue-Bot fungerar eller varför inte prova på Makey Makey? Den här dagen träffar du personal från utbildningsförvaltningen i vårt tält.

Fredag 9/8

• Vad är egentligen ekologisk hållbarhet? Idag kan du träffa personal från Avdelningen för hållbar utveckling. De kan berätta mer för dig om hur Lysekils kommun arbetar med ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet.
  • Kom och köp! Idag kan du köpa solhattar och strandväskor som producerats inom vår AME-verksamhet. AME står för arbetsmarknadsenheten och de stöttar arbetslösa personer med olika funktions- och arbetshinder, ungdomar, nyanlända och andra som befinner sig i långvarig arbetslöshet.

Lördag 10 augusti

• Vad gör egentligen en kommundirektör? Kom in i vårt tält och fråga honom! Idag kan du bland annat träffa kommundirektören, representanter för kommunledningsgruppen samt personal från våra olika förvaltningar.

Foton eller filmer från tillfället

Lysekils kommun kan komma att fotografera eller filma från detta tillfälle i syfte att informera om vår verksamhet i våra digitala kanaler som webbplats och sociala medier.

Foton och filmer betraktas som personuppgifter även om inte några namn nämns.

Vi vill därför informera dig om vår hantering av dina personuppgifter. Lysekils kommun sparar bilder och filmer i vår server och kommer inte använda dessa i kommersiellt syfte.

Personuppgiftsansvarig är kommunstyrelsen.

Du har rätt att kontakta oss om du vill att vi tar bort bilden från våra digitala kanaler. Detta gör du enklast genom att kontakta oss via e-post: registrator@lysekil.se.

Du når vårt dataskyddsombud via e-post : dso.lysekil@jpinfonet.se. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.