Lysekil Women's Match 5–10 augusti

segelbåt hav och blå himmel.

Varmt välkommen att besöka Lysekil under Lysekil Women's Match. Seglingar i världsklassnivå drar igång. Massor av aktiviteter, uppträdanden och mingel finns för alla åldrar.

Lysekils kommun kommer att finnas på plats i evenemangsområdet med speakers corner, företagsseminarium, tävlingar och mycket mer. Kom och prova-på-aktivteter finns också:

• Testa våra robotkatter.
  • Greja med Blue-Bot – en programmeringsrobot.
  • Köp våra solhattar och strandväskor.
  • Ställ en fråga till en kommunvägledare.
  • Politikerna – de som bestämmer vad kommunen ska göra – kan du träffa i vår ”speakers corner” varje eftermiddag.

Handlar det här om Lysekils kommun? Javisst - kom in i vårt tält så ska vi berätta hur vi tänker!

Var?

Havsbadsparken i Lysekil.

När?

Den 5 augusti, kl 18.00 invigning med underhållning.

Den 6 -10 augusti, kl 11.00-18.00 aktiviter i tältet.

Välkomna!

Bakgrund

Eftersom Lysekil ligger på en udde har det alltid seglats hit. Från söder, från väster och från norr. I Lysekil finns djupt rotad kunskap om segling och det är kanske en av anledningarna till att Lysekil vann platsen i kampen om att anordna en tävling med VM-status. Konkurrensen var hård mot platser som Long Beach i Kalifornien och Nya Zeeland.