Ytterligare ett utbildningstillfälle i digital publicering av evenemang

Kvinna i kajak och säl i vattnet.

Foto Roger Borgelid.

Torsdagen den 9 maj blir det ytterligare ett tillfälle att lära dig att publicera i evenemangskalendern på www.vastsverige.com. För dig som ideellt eller i arbetet jobbar med evenemang och publika aktiviteter.

Torsdagen den 9 maj välkomnar vi dig som i ditt arbete eller ideella åtagande jobbar med evenemang och publika aktiviteter för att visa hur man enkelt registrerar ett evenemang på hemsidan www.vastsverige.com/lysekil.

Gemensam digital marknadsföringsplattform

Sidan är Lysekils officiella besökssida och ligger direkt under www.vastsverige.com som är den gemensamma digitala marknadsföringsplattformen för turistorganisationerna i hela Västsverige. Det är alltså en alldeles gratis möjlighet för att sprida ditt evenemang till en stor målgrupp.

Evenemangsstrategi

Vi presenterar kort det pågående arbetet som görs inom Lysekils kommun med att ta fram en tydlig och hållbar evenemangsstrategi och går sedan igenom steg för steg hur man lägger in sitt evenemang.

Datum: Torsdagen den 9 maj 2019

Tid: Klockan 18.30–20.00 inklusive kaffe

Plats: Kommunfullmäktigesalen, Lysekils kommun, Kungsgatan 44

Anmälan: Anmäl dig senast 3 maj till elisabeth.thornblom@lysekil.se och meddela gärna om du har några allergier