Jubileumskonsert med Tonerna

Kollage av medverkande musiker vid Tonernas 25-årsjubileum.

Den 13 april firar Tonerna 25 säsonger med tre konserter och en blandning av visor, schlagers och folkrock.

Tonerna är ett långvarigt musikaliskt samarbete mellan kommunerna Lysekil, Munkedal och Sotenäs som bygger på mottot ”Man inte ska behöva bo i en storstad för att få njuta av god musik!”. Under årens lopp har över 1000 konserter inom visa, klassiskt, blues, rock, folkmusik, opera, musikal, jazz och körsång genomförts.

Den 13 april firar Tonerna 25 säsonger och det firas med tre konserter med en blandning av visor, schlagers och folkrock.

När: lördagen den 13 april klockan 17.00 - 22.00
Var: Oscars, Badhusgatan 16, Lysekil
Kostnad: 300 kronor inklusive mingelmat och jubileumstårta. 200 kronor utan mat och tårta. Observera att efter söndagen den 7 april går det endast att köpa biljetter utan mat. Biljetter utan mat går också att köpa samma dag. Med reservation för att det blir slutsålt innan.

Medverkande

Christina Kjelsson är en av de roligaste och energiska sångerska och låtskrivare som kan upplevas. Emrik med vänner sjunger svenska jazz- och popklassiker samt eget material.
West of Eden – från finstämt, akustiskt historieberättande till folkrock och irländskt låtspel. Eget material med avstamp i den keltiska musiken.

Biljetter: Biljetter finns på www.nortic.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Arrangör: Kultur och fritidsavdelningar i Munkedal, Lysekil och Sotenäs kommuner och ABF.