Utbildning i digital publicering av evenemang

Kvinna i kajak och säl i vattnet.

Foto Roger Borgelid.

Torsdagen den 28 mars kan du lära dig att publicera i evenemangskalendern på www.vastsverige.com. För dig som ideellt eller i arbetet jobbar med evenemang och publika aktiviteter.

Torsdagen den 28 mars välkomnar vi dig som i ditt arbete eller ideella åtagande jobbar med evenemang och publika aktiviteter för att visa hur man enkelt registrerar ett evenemang på hemsidan www.vastsverige.com/lysekillänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gemensam digital marknadsföringsplattform

Sidan är Lysekils officiella besökssida och ligger direkt under www.vastsverige.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som är den gemensamma digitala marknadsföringsplattformen för turistorganisationerna i hela Västsverige. Det är alltså en alldeles gratis möjlighet för att sprida ditt evenemang till en stor målgrupp.

Evenemangsstrategi

Vi presenterar kort det pågående arbetet som görs inom Lysekils kommun med att ta fram en tydlig och hållbar evenemangsstrategi och går sedan igenom steg för steg hur man lägger in sitt evenemang.

Datum: Torsdagen den 28 mars 2019

Tid: Klockan 8.00–9.30 inklusive kaffe