Kulturveckan

Foto på en glad flicka omgiven av pysselmaterial.

Boka in kulturveckan den 5 till 11 oktober – årets tema är barn och unga men det blir ett brett program för alla åldrar.

Den 5 - 11 oktober är det dags för Lysekils kulturvecka. Tanken med kulturveckan är att uppmärksamma det lokala kultur- och föreningslivet som är en viktig del av att leva och trivas i vår kommun.

Årets kulturvecka har barn och unga som tema samtidigt som det finns något för alla, fokus är på aktiviteter som man aktivt deltar i.

En spännande vecka

Helgen den 5-7 oktober flyttar kulturveckan in i Lysekils centrum och det blir aktiviteter i stadsparken och i butiker och caféer.

Lördagen den 6 oktober är det fokus på barn- och ungdomskultur, bland annat med möjlighet att prova på cirkus med cirkusexpressen. I Lysekils Konsthall kommer man kunna bygga ljudmaskin och musikinstrument med fantasins kraft.

Det blir också flera olika aktiviteter på Kungsgatan och Badhusberget och under lördagen kommer citytåget att köra turer mellan centrum och Badhusberget.

Söndagen den 7 oktober kommer PRO Tonerna och IF Metall att uppträda på Folkan. Från och med måndagen den 8 oktober fortsätter kulturveckan med massor av aktiviteter i hela kommunen.

Håll koll på programmet

Håll utkik på vår webbplats för mer information om programmet när vi närmar oss oktober. Alla hushåll i Lysekils kommun kommer också att få ett utskick hem i brevlådorna.

Vi ses på kulturveckan!

Foton eller filmer från Kulturveckan

Lysekils kommun kan komma att fotografera eller filma från detta tillfälle i syfte att informera om vår verksamhet i våra digitala kanaler som webbplats och sociala medier.

Foton och filmer betraktas som personuppgifter även om inte några namn nämns.

Vi vill därför informera dig om vår hantering av dina personuppgifter. Lysekils kommun sparar bilder och filmer i vår server och kommer inte använda dessa i kommersiellt syfte.

Personuppgiftsansvarig är nämnd kommunstyrelseförvaltningen.

Du har rätt att kontakta oss om du vill att vi tar bort bilden från våra digitala kanaler. Detta gör du enklast genom att kontakta oss via e-post: registrator@lysekil.se.

Du når vårt dataskyddsombud via e-post : dso.lysekil@jpinfonet.se. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.