INSTÄLLT! Musik på biblioteket

fyra musiker

Med anledning av att smittorisken av coronavisruset covid-19 i Sverige bedöms som hög så ställer biblioteken i Lysekil in alla arrangemang några veckor framöver. Nytt datum för Anna Heikkinen & Längtans Kapell på Brastads bibliotek kommer!

Regeringen har beslutat om förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler deltagare än 500 personer på ett och samma tillfälle.
Verksamheter som exempelvis bibliotek omfattas därmed inte.
Men med anledning av att smittorisken av corinaviruset covid-19 i Sverige bedöms som hög så ställer biblioteken i Lysekil in alla arrangemang några veckor framöver.

Vi följer noga utvecklingen och uppdatering sker kontinuerligt på
Lysekils kommuns hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Satumaa är titeln på den mest kända finska tangon. Översatt till svenska betyder det Sagolandet. Via sina tolkningar av den finska tangon söker de efter historia och rötter, efter en sverigefinsk identitet och ett förlorat språk.
Lyssna pålänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

När: Onsdag 25 mars klockan 18:00
Var: Brastads bibliotek, Stångenässkolan, Brastad
Mer information och anmälan: Fri entré, begränsat antal platser. Boka plats på Brastads bibliotek eller på telefon 0523 - 61 31 91.