Vill er förening anordna höstlovsaktiviteter?

Anmäl era aktiviteter senast den 16 oktober 2020.

Kommunen stöttar föreningar som anordnar aktiviteter för barn och unga under höstlovet. Aktiviteterna ska ligga utöver ordinarie aktiviteter. 2020 infaller höstlovet vecka 44, 26 oktober – 30 oktober.

På grund av rådande läge anordnas självklart aktiviteterna inom gällande restriktioner.

Om er förening är intresserade av att anordna någon aktivitet under denna vecka, skicka ert svar till föreningsutvecklare via jonas.ingevaldsson@lysekil.se, senast den 16 oktober 2020. Vid frågor eller för mer information använd samma mailadress.

Möjlighet att använda kommunens anläggningar

Fritids anläggningar upplåtes kostnadsfritt måndag-fredag 07.00-16.00. Vissa tider kan även erbjudas lördag och söndag. För önskemål om att nyttja andra kommunala anläggningar, kontakta föreningsutvecklare.

Ersättningen höjdes inför 2019 och utgår även i år med 50 kr/timme och ledare till föreningen. Ersättningen täcker max två ledare och maxbeloppet som utbetalas ligger på 2000 kronor per förening.

Vi hoppas att ni, precis som vi, ser en stor möjlighet för föreningen att synas, nå ut till barn och unga och erbjuda en mötesplats där de kan få prova på olika aktiviteter.

Kommunens förstärkta trygghetsarbete

Vår kommuns föreningar gör ett fantastiskt jobb och bidrar till att barn och ungdomar får en meningsfull och aktiv fritid.

Satsningar på föreningslivet är en del i kommunens förstärkta trygghetsarbete.

Intensifierat trygghetsarbete i Lysekils kommun

Åtgärder för intensifierat trygghetsarbete