Att-göra-tips i Lysekils kommun

Kvinna springer längs kusten i Lysekil.

Foto: Roger Borgelid

Sommaren kanske lider mot sitt slut – men det är inte slut på saker att se och göra i vår vackra kommun.

Många av oss har nu återgått till vardagen efter sommaruppehållet. Lysekils kommun har alltid mycket att erbjuda sommar som vinter - både inne och ute.

Det är lätt att vara aktiv i Lysekils kommun

Lysekil är en kommun med fantastisk natur. Vi har en kust som slingrar sig mil efter mil utefter havet och kantas av oändliga holmar och skär. Du kan upptäcka den från havsytan eller till och med under havet. Här finns hisnande klippväggar med vidunderlig utsikt. Du kan upptäcka vandringsleder som går över berg och genom skogar. Lysekil är en kommun där det är lätt att vara aktiv.

Foton: Kristina Gillerstedt, Roger Borgelid, Jonas.vastsverige.com och Anna Hållams.

Vi fortsätter att visa omtanke till varandra genom att:

• hålla avstånd
  • tvätta händerna ofta
  • hosta och nysa i armvecket
  • stanna hemma om vi är sjuka