Translate site

Translate

Meny

Ishall

Pojke som gör segergest i ishallen

Välkommen till Gullmarsborgs ishall. Den invigdes 1975 och ligger i samma anläggning som kommunens simhall och gym.

Ishallen ligger centralt placerad vid Gullmarsskolan och det är ungefär 5 minuters gångväg till centrum. Rinken i hallen har måtten 56 x 26 m och läktaren rymmer runt 950 personer. Hallen har sju omklädningsrum.

Allmänhetens åkning är gratis. Ni ombesörjer själva att ha med hjälm och skridskor.

Detta finns ej till uthyrning.

Aktuellt

Gullmarsborg och Kommunens samtliga idrottsanläggningar kommer från och med den 15 februari att vara stängda för allmänheten tillsvidare.Beslutet är taget med hänvisning till regeringens och folkhälsomyndighetens direktiv.

Förtydligande ang nya restriktioner gällande föreningarnas tillträde i våra idrottsanläggningar från lördag 6/2-2021

Dessa är tagna utefter regeringens och Folkhälsomyndighetens beslut läs nedan:

Fritidsaktiviteter är viktiga för barn och ungas utveckling. Offentliga aktörer bör därför snarast möjligt återuppta verksamheterna för barn och unga födda 2002 och senare. Lokaler och anläggningar bör således hållas öppna för barn- och ungdomsaktiviteter. Sådana aktiviteter, såsom kulturskola, öppen fritidsverksamhet och aktiviteter inom föreningslivet, som kan genomföras utan ökad risk för smittspridning, bör fortgå i så stor utsträckning som möjligt om föreskrifter och allmänna råd kan följas. Bedömningen är att nyttan av att ha öppet överväger fördelarna med att hålla stängt. Barn och unga är inte drivande i pandemin. De negativa följder för barn och ungas hälsa som annars riskeras är betydande.

Kommunala direktiv gällande upplåtelse av idrottsanläggningar

Lysekils kommun har beslutat att föreningsverksamhet för barn och ungdomar födda 2002 och senare skall kunna fortsätta/återupptas i våra idrottsanläggningar från och med lördag den 6 februari och tillsvidare. Beslutet kan komma att ändras om nya direktiv kommer från regering eller folkhälsomyndigheten.

Beslutet gäller för både inom och utomhusanläggningar. Detta innebär att de aktiva och ledarna för verksamheten och kommunalt anställda som är kopplade till anläggningarna får vistas i anläggningarna samtidigt.

Besökare som vill bevittna föreningsverksamheten i våra anläggningar undanbedes.

Att klä om och duscha i våra omklädningsrum bör undvikas.

Om ledare eller aktiva har sjukdomstendens skall dessa person stanna hemma!

För idrottsföreningar, idrottsledare och varje enskild aktiv gäller som tidigare att följa pandemilagen, Folkhälsomyndighetens föreskrifter och nationella råd.

Torgny Jansson

Fritidschef

torgny.jansson@lysekil.se

070-328 57 70

Besökare med månads eller säsongskort kommer att få sina kort frysta under stängningen och aktiveras så snart vi har möjligheten att öppna upp för allmänheten igen.