Meny

Dela sidan på sociala medier

Service och marknadsföring

Här hittar du tips och information om hur du kan marknadsföra ditt evenemang.

Biljettförsäljning

Lysekils Turistbyrå, 0523-130 50, kan fungera som biljettombud för evenemang i området och kan hjälpa till med paketering och försäljning av evenemangsbiljetter tillsammans med andra turistprodukter genom bokningssystemet CityBreak.

Evenemangskalender

Västsveriges evenemangskalender: Alla evenemang i Västsverigelänk till annan webbplats

Arrangörer kan lätt sprida information om sina evenemang via den digitala evenemangskalendern som täcker hela Västsverige.

Övrig marknadsföring lokalt

I centrala Lysekil finns stag för vepor som ni kan använda för vepor. Kontakta registraturen på Lysekils kommun, för mer information och bokning, ni når registraturen via kommuens växel.

Lokal press

Lysekilsposten, annons@lysekilsposten.se

Bohusläningen, bokning@bohuslaningen.se

Paketering

Vill du utveckla ditt evenemang har vi samarbetspartners! Vi har ett stort nätverk inom den lokala besöksnäringen. Lysekils Turistbyrå, telefon 0523-130 50, kan hjälpa dig med kontakter till hotell, restauranger och andra turistprodukter för vidare samarbeten och paketering.

Dokumentation

Ett tips är att alltid fotografera vid ditt evenemang, då finns det bra bilder inför framtida arrangemang.

Värdskap

Om arrangörer och funktionärer har ett gott värdskap bidrar det till en god evenemangsupplevelse hos besökaren. Turistrådet Västsverige tillhandahåller en digital värdskapsutbildning genom kursverktyget kurskoll.nu. Utbildningen sker via internet och tar cirka 1 timma. Utbildningen är gratis och distribueras via den lokala turistorganisationen. Det går också bra att maila vardskap@vastsverige.com.