Tonerna firar 25 säsonger

Artister som medverkar på tonerna fyller 25 säsonger

Tre konserter med en blandning av musik. Visor, schlagers och folkrock.

Den 13 april firar Lysekils, Munkedal och Sotenäs kommuner ett långvarigt samarbete - Tonerna 25 säsonger.

När: Lördag 13 april klockan 17.00 till 22.00
Var: Oscars, Badhusgatan 16, Lysekil
Kostnad: 300 kronor. I priset ingår musik, mingelmat med lättdryck och jubileumstårta.
OBS! T.o.m lördag 5 april är det 200 kr inklusive allt. Sedan kostar biljetten 200 kronor och det går att köpa inbför på nortic.se och vid dörren med kontanter eller swish. Det ingår då inte mat etc.

Program:
Christina Kjelsson är en av de roligaste och energiska sångerska och låtskrivare som kan upplevas.
Emrik med vänner sjunger svenska jazz- och popklassiker samt eget material.
West of Eden - från finstämt, akustiskt historieberättande till folkrock och irländskt låtspel. Eget material med avstamp i den keltiska musiken.

Biljetter:
Biljetter finns på www.nortic.se

Läs även om detta på https://www.vastsverige.com/munkedal/evenemang/tonerna-25-sasonger/?site=105

Arrangör: Kultur och fritidsavdelningar i Munkedal, Lysekil och Sotenäs kommuner och ABF.