Meny

Dela sidan på sociala medier

Skyltsöndag i Lysekil

Foto av skyltfönster med juldekoration.

Söndagen den 3 december är det dags för årets skyltsöndag
med tävling om bästa skyltning.

Butiker, företag och föreningar visar upp sina fina julskyltningar söndagen den 3 december. Under dagen kommer butikerna att ha öppet mellan 11.00 – 15.00.

Pris för bästa julskyltningen

Under dagen kommer bästa julskyltning att koras. Allmänheten får rösta fram butiken med det bästa skyltfönstret. Röstningstalonger kommer att finnas i medverkande butiker samt i Lysekil Centrum Lab i Gallerian (mer information om Lysekil Centrum Lab hittar du i länken nedan) och där lämnar man också in sin röst.

Fler vinstchanser

Du som röstar har också möjlighet till vinst. Av de som är med och röstar på det vinnande skyltfönstret kommer det att dras en vinnare. Vinnande skyltfönster och röstare kommer att presenteras på kommunens webbsida måndagen den 4 december.

Urban Platsinnovation

Tävlingen om bästa julskyltning arrangeras av Urban Platsinnovation. Projekt Urban Platsinnovation arbetar för att få mer kunskap om hur centralorter kan utvecklas för att bli mer attraktiva för både invånare och besökare.

Syftet är att öka konkurrenskraften och innovationsförmågan hos handeln och upplevelsenäringen för att skapa ett mer levande centrum. Projektet omfattar Högskolan Väst, Lysekils kommun, Strömstads kommun, Trollhättans stad, Uddevalla kommun, Åmåls kommun samt Fredrikstad kommune som är projektets norska partner.

Urban Platsinnovation delfinansieras av EU-medel via Interreg Sverige-Norge som är en del av Europeiska regionala utvecklingsfonden. Projektet pågår till och med september 2018.

Läs mer om projekt Urban Platsinnovation på www.lysekil.se/urbanplatsinnovationöppnas i nytt fönster

För mer information om Interreg, läs mer på www.interreg-sverige-norge.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster