Meny
Ikon utropstecken

SMHI utfärdar orange varning under måndagen den 12 februari. Mer information

10-års jubileum på Gullmarsgymnasiet

För 10 år sedan slog Gullmarsgymnasiet upp dörrarna till den nya skolan. Idag bjuds det på fest!

Redan när man närmar sig skolan ser man att det är något speciellt som händer! Flaggan vajar i vinden och man välkomnas in över den röda mattan som är kantad av maschaller.

Väl inne möts man av festklädda lärare, härliga elever och ett hav av ballonger. På alla våningar bjuds det på tårta och annat smått och gott. Elever och personal minglar och har trevligt. Jimmy Fredriksson sköter popcornmaskinen, som arbetar för högtryck och sprider en härlig doft över skolan.

Överallt erbjuds man godsaker av glada och spralliga elever. Det är vi elever som har arrangerat hela evenemanget, säger eleven Bella i SA 19 stolt. Hela evenemanget är en del i vår kurs ledarskap, så vi blir bedömda och betygsatta på detta arbete.

Arbetet har bestått i att planera festen, göra en budget, beställa och köpa in material och slutligen se till att evenemanget genomförs. Det är klasserna SA, Bygg och Restaurang som har samarbetat och fixat den fina festen.

På plan tre hittar man restaurangeleverna, tillsammans med sin lärare Catrin Carolusson, och bjuder på egentillverkade delikatesser.

Det serveras pannkakskex med chokladmousse och mangofromage med digestivetopping. Servering och bemötande betygssätts, och det kan inte vara någon som inte känner sig välkommen av de här härliga eleverna!

Stämningen är på topp på Gullmarsgymnasiet denna soliga fredag! Och vi hoppas att det även blir ett 20-års jubileum i framtiden!