Meny
Ikon utropstecken

SMHI utfärdar orange varning under måndagen den 12 februari. Mer information

Elin vill göra hemsidan enklare, tydligare och snyggare

Elin Thyni från Grundsund är praktikant på avdelningen hållbar utveckling. Hon kommer ta del av näringslivsutvecklarens arbete och bland annat strukturera hemsidan för att den ska bli mer lättillgänglig

Praktikant - Lärande i arbete

Elin Thyni från Grundsund är praktikant på avdelningen för hållbar utveckling i sju veckor, där hon kommer att vara delaktig i arbetet med att utveckla hemsidan.

- Jag går en yrkeshögskoleutbildning i Uddevalla, Affärsutveckling inom besöksnäring och turism, och är nu på en praktikperiod som kallas lärande i arbete, säger Elin. Hon valde kommunen som praktikplats för att komplettera sin långa erfarenhet från besöksnäringen med det kommunala perspektivet.

Vad kommer du att fokusera på?

Jag vill genomföra ett projekt som jag kan ta från A till B och som jag kan slutföra under praktiken. Därför ska jag ta del av näringslivsutvecklarens arbete och bland annat strukturera hemsidan, utveckla sociala media och nyhetsbrev.

Det är viktigt att jag vågar hoppa in i arbetet och jag vill knyta kontakter. Jag vill förstå hur det fungerar på en kommun, lära mig det kommunala arbetet, turordningar och beslutsfattande.  

Finns det något som du ser fram emot att genomföra i under din prakttid?

Det jag vill bidra med är att förbättra hemsidan, att den blir enklare, tydligare och snyggare!
Det är viktigt att det blir mindre knapptryckningar för våra invånare och företag. Då blir hemsidan mer lättillgänglig.

Berätta om din bakgrund

Jag bor i Grundsund sen 2008 och kommer från Vänersborg. Sedan jag var 16 år har jag arbetat inom besöksnäringen. De senaste åren har jag varit restaurangchef på Brygghuset och ansvarig för Skaftö Golfhotell. Jag sitter i styrelsen för Skaftö Öråd och Destination Skaftö.