Meny
Ikon utropstecken

Det är för närvarande störningar på vissa av kommunens e-tjänster. Felsökning pågår.

Är du vår unga kommunutvecklare?

Unga vet bäst hur man når ut med information till unga. Därför vill Lysekils kommun anställa två unga kommunutvecklare som vill vara med och utveckla och driva Instagramkontot “Ung i Lysekils kommun”.

Genom Instagramkontot och de unga kommunutvecklarnas kompetens är förhoppningen att det ska bli lättare för unga att påverka i kommunala frågor. Dels för att öka engagemanget hos unga i kommunala frågor, och dels för att göra det lättare för unga att påverka. Kommunen behöver också nå ut med information om lediga jobb och fritidsaktiviteter till fler unga. 

Arbetsuppgifter

I rollen som ung kommunutvecklare arbetar du tillsammans med medarbetare vid enheten för Ung Utveckling. Du kommer att vara en mycket viktig del i vårt team på Ung Utveckling och ditt arbete kommer att göra skillnad för barn och unga.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vara med och skapa kontots ”identitet” och förbereda för lansering så att ungdomar i kommunen får kännedom om att kontot finns.

Därefter handlar arbetsuppgifterna om att hålla kontot levande och intresserande genom att förbereda och publicera inlägg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är mellan 16 - 19 år och är folkbokförd i Lysekils kommun.

För att lyckas väl i rollen krävs att du:

Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Är bra på att kommunicera i text och genom bild/film.

Du tycker om omvärldsbevakning och gillar när det händer saker.

Du har ett grundläggande positivt förhållningssätt och ser möjligheter och lösningar.

Är intresserad av kommunikation, information och sociala medier.

Är engagerad i samhällsfrågor och frågor som rör barn/unga.

Sök jobbet här:

Lediga jobb (inkl interna) - Lysekils intranät Länk till annan webbplats.

Frågor? Kontakta enhetschef Ung Utveckling, Sanna Lannesjö på sanna.lannesjo@lysekil.se eller via kommunens växel på 0523-613000.