Meny
Ikon utropstecken

Det är för närvarande störningar på vissa av kommunens e-tjänster. Felsökning pågår.

”Roligt att lämna trygghetszonen”

Foto på Joakim Hagetoft.

Säkerhetssamordnare Joakim Hagetoft summerar veckan som gått.

Den här veckan har vi kunnat följa säkerhetssamordnare Joakim Hagetoft två dagar via Instagram. Vi har också lärt oss mer om arbetet Trygg i Lysekils kommun och kunnat titta på filmen där Joakim svarar på frågor om sitt arbete.

Innan det är dags för Joakim att lämna över till Malin Nicander och Marie Heimersson som arbetar i teamet Trygg hemgång, som vi kommer att träffa nästa vecka, svarar Joakim på fyra frågor om veckan som gått.

Vad har varit roligast den här jobbveckan?

- Det roligaste den här veckan var tisdagskvällens trygghetsdialog med föreningslivet och LysekilsBostäder. Nyttigt att få flera perspektiv på trygghetsarbetet och gott att vi har en samstämmig bild av läget. Trygghetsdialogerna har ett långsiktigt perspektiv och det är viktigt att vi skapar nätverk och lyssnar på varandra.

Vad har varit mest utmanande den här jobbveckan?

- Mest utmanande i veckan var att dela med sig på Instagram. Jag kände mig ganska nervös innan men när jag väl kom igång så släppte det.

Förutom nervositeten - hur var det att dela din jobbvardag via Instagram?

- Både roligt och lite svårt eftersom man i ögonblicksbilder ska försöka förmedla långsiktiga arbeten med många olika infallsvinklar.

Vilka tre ord tycker du sammanfattar din jobbvecka?

- Roligt, stimulerande och utvecklande. Det har varit roligt eftersom jag har lämnat min vanliga trygghetszon och delat med mig via film och Instagram. Stimulerande med anledning av trygghetsdialogen som gav energi och framåtanda. Utvecklande eftersom jag känner att trygghetsarbetet går framåt.