Meny
Ikon utropstecken

Det är för närvarande störningar på vissa av kommunens e-tjänster. Felsökning pågår.

Malin och Maries vecka

Foto Marie Heimersson och Malin Nicander.

Lär känna undersköterska Malin Nicander och arbetsterapeut Marie Heimersson i teamet Trygg hemgång. Titta på film och följa med på Instagram.

Vi som jobbar i Lysekils kommun arbetar med att ge dig som kommuninvånare
service i vardagen.

Under fem veckor i höst kommer du att få lära känna fem av oss lite bättre med hjälp
av filmer, nyheter och intervjuer. Du kommer också kunna följa oss på Instagram under tisdagar och torsdagar.

Följ med i Malin och Maries vardag

Undersköterska Malin Nicander och arbetsterapeut Marie Heimersson berättar mer om sitt jobb i filmen ”Vi finns för dig i vardagen – Trygg hemgång”.

På tisdag och torsdag kommer du att kunna följa Malin och Marie på Instagram – sök upp Lysekils kommun och bli en av våra följare för att hänga med i deras vardag.

På onsdag får vi veta mer om lagen om samverkan vid utskrivning från sluten hälso- och sjukvård som träder i kraft vid årsskiftet. På fredag berättar Malin och Marie om sin vecka i en
sammanfattande intervju.

Vi finns för dig i vardagen

Vi är många som jobbar med att dig som invånare service, stöd och hjälp. Tillsammans kan vi mycket och det finns mer än 100 olika befattningar hos oss.

Lysekils kommun är grundskola, bygglov, vatten och avlopp, avfallshantering, skolmat, hemtjänst, gymnasium, småbåtshamnar, bostäder, äldreboende, fotbollsplaner och bibliotek.

Lysekils kommun är också en kram på förskolan, rena gator, blommande tulpaner och den som kommer när du trycker på trygghetslarmet.

Under fem veckor i höst kan du lära känna fem av oss lite mer, bland annat via filmintervjuer. Vi samlar filmerna på en gemensam sida allteftersom de publiceras på vår webbplats.