Meny
Ikon utropstecken

SMHI utfärdar orange varning under måndagen den 12 februari. Mer information

25 år för invånarna i Lysekils kommun

en bukett rosor

Onsdagen den 7 december uppmärksammades de medarbetare som arbetat för Lysekils kommun i 25 år.

För att uppmärksamma och fira de medarbetare som arbetat för Lysekils kommun i 25 år anordnades en jubileumsmiddag på Oscars i Lysekil.

Kvällens inledning bestod av mingelmusik med delar av lokalbandet SALT. Samtliga jubilarer välkomnades av kommunfullmäktiges ordförande Sven-Gunnar Gunnarsson. Kommunchef Leif Schöndell tog tillfället i akt mellan förrätt och varmrätt att berätta lite om vad som hände både i världen och i Lysekil för 25 år sedan.

Jubilarerna intog en god måltid levererad av PUBLIK., Med assistans av personalenhetens Jeanette Hansson delades sedan gåvor ut av socialchef Eva Andersson, utbildningschef Lennart Olsson, samhällsbyggnadschef Marie-Louise Bergqvist och kommunchef Leif Schöndell. Avslutningsvis hölls tacktal från jubilarerna genom Irene Lycke.

- Det är fantastiskt roligt att få samla de medarbetare som under lång tid och med stort engagemang arbetat för invånarna i Lysekils kommun, säger personalchef Maria Hemlin som tillsammans med personalenheten sytt ihop kvällen.