Meny
Ikon utropstecken

SMHI utfärdar orange varning under måndagen den 12 februari. Mer information

Är du i gymnasieåldern och vill jobba med barn och unga?

Är det dig vi söker? Nu letar vi efter vi två stycken "Unga Mentorer". Tillsammans med vår föreningslots kommer våra unga mentorer jobba för att få fler barn och unga in i föreningsdeltagande och aktiviteter.

Vad är Ung Mentor?

Ung Utveckling har sökt och fått pengar av Länsstyrelsen för att starta ett projekt för att få fler barn och unga att vara med i föreningslivet. Våra unga mentorer som anställs i projektet kommer att bli en viktig del i arbetet.

Som ung mentor får du chansen att tjäna en extra slant och samtidigt bidra med ditt engagemang, kunskap, kreativitet och ungdomsperspektiv i kommunens arbete för ett ökat föreningsdeltagande.

I rollen arbetar du tillsammans med föreningslotsen och ni planerar och genomför prova-på- aktiviteter, temadagar/ -kvällar, olika evenemang tillsammans med barn och ungdomar och föreningar, ni samverkar med föreningar och bildningsförbund, gör besök i kommunala verksamheter med mera.

Är det här du?

Vi söker dig som är mellan 16-19 år och är folkbokförd i Lysekils kommun. För att lyckas väl i rollen behöver du vara flerspråkig och ha kunskap om olika kulturer. Goda kunskaper i svenska är ett krav. Du har ett stort intresse för barn- och ungdomsfrågor. Du har erfarenhet av föreningslivet och är en aktiv och positiv person som tycker om att leda, motivera och stötta andra. Du har troligtvis ett eller flera etablerade fritidsintressen och delar gärna med dig av din kunskap och dina tankar till andra.

Tveka inte att söka, länk finns här nedanför!

Ta gärna kontakt med föreningslots Jörgen Karlsson, Ung Utveckling om du har några som helst frågor om ansökan eller vad jobbet kommer att innebära.

Du når Jörgen via kommunens växel på 0523- 613000 eller på Ung Mötesplats (i bottenplan på Gullmarsborg sim- och ishall)!