Meny
Ikon utropstecken

Det är för närvarande störningar på vissa av kommunens e-tjänster. Felsökning pågår.

Bada i Lysekil

I centrala Lysekil hittar man flera kommunala badplatser

I centrala Lysekil hittar man badplatser för de allra flesta smaker och behov. Det finns badplatser med stränder, med hopptorn och med klippor. På flera ställen finns det kafé och toaletter.

Här kommer ett utval av badplatser:

Pinnevik

Pinnevik är nog den badplats de flesta känner till. Detta är en badplats som passar de flesta. Det finns en långgrund strand för de minsta och klippor för de större. Det finns en kiosk i anslutning till badet.

Badplatsen är tillgänglighetsanpassad och har toalett. HÄr finns också goda parkeringsmöjligheter.

Rinkenäs

Vill man bada med lite äldre barn passar Rinkenäs fint. Detta är en mindre badplats med klippor och ett högt hopptorn. Det finns sopkärl och en enklare toalett. Parkeringsmöjligheterna är begränsade.

Norra Hamnen

Vid badplatsen i Norra hamnen kan man gå direkt upp ifrån bryggan och nå restauranger och glasskiosker längs med den vackra strandpromenaden. Här sker bad ifrån badbryggan och det finns enklare toaletter i servicebyggnaden i närheten.

Kallbadhuset och Trampen i Havsbadet

Vid Kallbadhuset och badplatsen Trampen, som ligger intill varandra kan du uppleva gammal kurortsmiljö. Det vackra Kallbadhuset används året runt. Ett brett soldäck breder ut sig utanför mot Trampen där man kan ta badstegen till utsidan havet om man föredrar det.

Badplats med goda parkeringsmöjligheter, enklare toalett, viss tillgänglighetsanpassning, hopptorn och/eller trampolin och sopkärl.

Gullmarsbaden

Gullmarsbaden ligger lite utanför centrum men erbjuder en fin sandstrand och en trampolin. Vid Gullmarsbaden finns en enklare toalett och badet har viss tillgänglighetsanpassning. Här finns goda parkeringsmöjligheter.

Hundbadplats

Vid Gullmarsbaden hittar man också en av kommunens hundbadplatser. Här får även våra fyrfota vänner njuta av att svalka sig en varm dag.