Meny
Ikon utropstecken

Det är för närvarande störningar på vissa av kommunens e-tjänster. Felsökning pågår.

Badhusbergets förskola sprider glädje!

Glädje smittar - detta vet barnen på Badhusbergets förskola allt om

Greppa vär(l)den

På Västra förskolorna är det gemensamma temat "Greppa Vär(l)den" vilket bland annat innebär hur vi är mot varandra, hållbar utveckling, samt hur världen hänger ihop. På Badhusbergets förskola arbetar barn och pedagoger med att sprida glädje som en del i detta temat samt kopplat till förskolans värdegrundsarbete.

Syfte med arbetet

Syftet är att barnen ska bli medvetna om att glädje smittar och att de kan påverka sin omgivning positivt. Förskolan har vid ett par tillfällen besökt bryggbygget vid Långevik och barn och pedagoger har samtalat kring vilket fantastiskt arbete som utförts för att vi i Lysekil samt våra gäster ska få njuta av vår vackra natur.

Barn och pedagoger ser fram emot många tillfällen av undervisning och samvaro vid de fina mötesplatserna på bryggan. Vid deras senaste äventyr skrev barn och pedagoger en hälsning till arbetarna. Ett stort TACK för ert engagemang, hårda arbete och för att ni sprider glädje till så många!

Vi vill visa vår uppskattning samt att vi har pratat om detta med barnen, att vi kan sprida glädje även utanför förskolan.