Meny
Ikon utropstecken

Planerat underhåll på kommunens e-tjänster - störningar kan förekomma. Mer information

Tomtenissen flyttar in i stadsparken och digital julmarknad pågår

Julen närmar sig med stormsteg. Nu har tomtenissen flyttat in i stadsparken igen och ni har väl inte missat Lysekils digitala julmarknad på vastsverige.com/lysekil?

Tomtenissen har flyttat in

Tomten har skickat tomtenissen att bo i stadsparken fram till jul, för att hjälpa honom med förberedelser inför julafton. Nissen sover på dagen och är vaken på natten, därför kommer du kanske inte att träffa på honom...

Ta en promenad i Lysekils fina stadspark och lägg din önskelista i tomtens brevlåda, så tar nissen med den till tomteverkstan.

Lysekils digitala julmarknad

På vastsverige.com/lysekil hittar du Lysekils gemensamma julmarknad i digital form. Där presenteras många fina julerbjudanden från lokala företag och föreningar, Tant Åse läser mysiga julsagor och du har möjlighet att ta del av gudstjänster och julmusik från Lysekils pastorat. Du hittar även julhälsningar från några av "tjuvarna" som medverkar i tv-serien "Tjuv och polis".

Se filmen nedan där Lysekils kommuns turistinformatörer berättar om Lysekils digitala julmarknad.

Om du har frågor gällande den digitala julmarknaden, kontakta turistinformatör Maria Kilbo, turistinformation@lysekil.se eller 0523-61 32 00.