Meny
Ikon utropstecken

SMHI utfärdar orange varning under måndagen den 12 februari. Mer information

Kontaktcenter tar över handläggning av färdtjänst

Kommunvägledarna Pia-Lill Hasslöf, Marie Olausson, Sofia Strågesjö Holgersson och Maissa Bittar.

Kommunvägledarna i kontaktcenter. Från vänster: Pia-Lill Hasslöf, Marie Olausson, Sofia Strågesjö Holgersson och Maissa Bittar.

Från och med april tar kommunvägledarna i kontaktcenter över handläggning av färdtjänst och riksfärdtjänst.

Linda Wising har tidigare varit ansvarig handläggare för färdtjänst och riksfärdtjänst. Nu i april går handläggningen av färdtjänst och riksfärdtjänst över till kommunvägledarna i kontaktcenter. Ansvarig handläggare är Maissa Bittar.

Ökad tillgänglighet

Syftet är att öka tillgängligheten för dig som använder färdtjänst. Telefontiderna försvinner och du som färdtjänstkund har istället möjlighet att få stöd och hjälp av kontaktcenter alla vardagar.

Kontaktcenters öppettider är måndag till torsdag klockan 08.00-16.30 samt fredag klockan 08.00-16.00 och du når dem på telefonnummer 0523 - 61 30 00, eller e-post kontaktcenter@lysekil.se.

Ny ansvarig handläggare

Kontaktcenter kommer ha en person som är ansvarig handläggare för färdtjänst som gör utredning och beslut. Ny ansvarig handläggare är Maissa Bittar. De övriga i kontaktcenter kommer att kunna svara på era frågor och boka riksfärdtjänstresor.

Du som ansöker om färdtjänst eller riksfärdtjänst påverkas inte av förändringen, annat än att handläggning nu sker hos kontaktcenter.

Du är välkommen att kontakta kontaktcenter om du vill veta mer om eller ansöka om färdtjänst eller riksfärdtjänst på telefon 0523 - 61 30 00.