Meny
Ikon utropstecken

Det är för närvarande störningar på vissa av kommunens e-tjänster. Felsökning pågår.

Pris för bra idrottsprestation 2023 – Arvid Andreasson

Arvid Andreasson tog emot pris för bra idrottsprestation 2023

Vinnare av priset för bra idrottsprestation 2023 är Arvid Andreasson, Alingsås HK. Lysekilskillen Arvid är 17 år och har redan hunnit göra sig ett namn i handbollssverige och är en inspirationskälla och förebild för våra barn och ungdomar i Lysekils kommun. Även han tog emot sitt pris i samband med nationaldagsfirandet i stadsparken förra veckan.

Motivering

Arvid är 17 år och har redan hunnit göra sig ett namn i handbollssverige. Under nuvarande säsong har det inneburit uttagningar i ungdomslandslag, seniordebut i Handbollsligan samt att han uppmärksammats i Sportbladet som en av landets största handbollstalanger födda 2005-2006. Hans prestationer förtjänar verkligen att uppmärksammas. Lysekils lilla handbollsförening visar gång på gång att här föds stora talanger. Arvid är en inspirationskälla och förebild för våra barn och ungdomar i Lysekils kommun.

Hur känns det att få ta emot priset för bra idrottsprestation 2023?

Det känns otroligt kul att få ta emot det här priset, som är ett kvitto på att det jag gör är någonting bra. När jag fick reda på att jag vunnit blev jag väldigt överraskad samtidigt som jag kände stolthet.

Vad har du för framtidsdrömmar?

Priset ger mig motivation att fortsätta slita för framtida drömmar om att bli utlandsproffs och att få representera det svenska A-landslaget.