Meny
Ikon utropstecken

Det är för närvarande störningar på vissa av kommunens e-tjänster. Felsökning pågår.

Dags för årets seniormässa - en dag för kunskap, gemenskap och inspiration

Seniormässan

Årets seniormässa äger rum på Oscars i Lysekil

Måndagen den 23 oktober är det äntligen dags för årets seniormässa, ett uppskattat evenemang som erbjuder en mängd möjligheter för kommunens seniorer.

Mässan äger rum i societetshuset Oscars i centrala Lysekil 23 oktober klockan 13-16. Det kommer vara många utställare på plats, till exempel verksamheter från kommunen, föreningar och föreningsliv.

Aktiviteter och föreläsningar är en central del av evenemanget

De huvudsakliga arrangörerna för mässan är lokala seniorföreningar i samarbete med oss på Lysekils kommun, studieförbund och den ideella föreningen Funktionsrätt Lysekil.

Med en mångfald av aktiviteter såsom värdefulla föreläsningar om fysisk aktivitet och fallprevention, tipspromenad, fika och tips på senioraktiviteter kommer det bli en fullspäckad eftermiddag.

Skapa en positiv effekt för livskvaliteten hos äldre

Målet med seniormässan är att främja friskhet och välbefinnande hos kommunens äldre. Genom att bjuda in till socialt samspel och erbjuda information om tjänster och produkter som ger praktiska lösningar för vardagen vill vi skapa en positiv inverkan på deras livskvalitet.

Seniormässan har en rik tradition, och i över 15 år har evenemanget växlat mellan att arrangeras i Lysekil, på Skaftö eller i Brastad. Välkommen till en dag fylld av glädje och nyttig information.