Meny
Ikon utropstecken

SMHI utfärdar orange varning under måndagen den 12 februari. Mer information

Informationsträff om samtycke

Pappa samtalar med sin tonåring

Hur ska man som förälder, annan viktig vuxen eller professionell ta snacket med ungdomar om samtycke och porr? Välkommen på en kostnadsfri informationsträff och ta del av samtalsmaterial framtaget av organisationen MÄN.

Behovet hos unga att prata och reflektera kring porr och samtycke är stort. Här kan du som förälder eller annan viktig vuxen få stöd och information inför att ta viktiga samtal om porr, samtycke och relationer.

Välkomna till en informationsträff för dig som förälder och eller annan viktig vuxen till barn och ungdomar i Lysekils kommun.

Tid och plats

Onsdag 4/10 klockan 17:00 - 19:00
Färgaregatan 16, Lysekil

Under träffen kommer ni att få en inblick i det digitala samtalsmaterialet som den ideella organisationen MÄN har tagit fram för att stötta föräldrar och andra viktiga vuxna att ta samtal om porr och samtycke med barn och unga.

Det här får du tillgång till i samtalsmaterialet

Materialet är helt digitalt och riktar sig till föräldrar och andra viktiga vuxna som vill bli bättre på att ta samtal om porr och samtycke med barn och unga i sin närhet. Materialet, som i sin helhet finns på www.män.se består av tre delar:

  1. Lär dig mer om porr och samtycke
  2. Förbered samtalen
  3. Ta samtalen

Informationsträffen är gratis, vi bjuder på fika.
Det finns begränsat antal platser, så tveka inte att anmäla er.

Anmälan

Anmäl dig med namn och telefonnummer, senast 27/9 via mail till jessica.lagrell@lysekil eller ring 0766 97 44 33 för vidare information.