Meny
Ikon utropstecken

Planerat underhåll på kommunens e-tjänster - störningar kan förekomma. Mer information

Rektorn på Gullmarsskolan nominerad till välrenommerat pris

Vi kan stolt meddela att Agneta Eriksson, rektor på Gullmarsskolan F-6 är nominerad till Årets rektor, ett av fem pris som delas ut på Skolledargalan i Stockholm 19 oktober.

Bild på Agneta, rektor på Gullmarsskolan

Agneta Eriksson, rektor på Gullmarsskolan F-6

Bakom nomineringen ligger lång tid av målmedvetet skolutvecklingsarbete och att Gullmarsskolan hösten 2022 fick högsta betyg av Skolinspektionen. De bedömer Agneta Eriksson som en mycket god ledare, att skolan präglas av trygghet och studiero, att undervisningen hjälper eleverna att nå målen i läroplanen och att skolan ser till att alla behandlas rättvist när det gäller bedömning och betyg.

– Jag är oerhört stolt och glad över att ha blivit nominerad, det känns redan nu som en vinst, säger Agneta Eriksson.

Skolledargalan är en återkommande gala som hyllar ledare från hela Sverige för de insatser de gör för att utveckla svensk skola och förskola. Kategorin Årets rektor är en av fem kategorier. För att bli nominerad i kategorin ska man vara en rektor som genom sitt ledarskap gjort skillnad för elevernas och medarbetarnas utveckling och lärande. Förutom Årets rektor finns även kategorierna Årets innovationspris, Årets värdegrundsarbete, Årets demokratiarbete samt Årets elevhälsoarbete.