Meny
Ikon utropstecken

Det är för närvarande störningar på vissa av kommunens e-tjänster. Felsökning pågår.

Lysekils kommun firar sina 25-årsveteraner

En fin kväll, en gåva och många uppskattande ord – det bjöds 32 medarbetare i Lysekils kommun på när de firades för sina 25 år som anställda.

Festen hölls på Boviksrestaurangen där kockar och servis-personal från Restaurang- och livsmedelsprogrammet på Gullmarsgymnasiet stod för fin service och fantastisk mat. Efter att kommunfullmäktiges ordförande Klas-Göran Henriksson hälsat välkommen bjöds gästerna på en trerätters middag.

Kommundirektör Karolina Samuelsson var en av kvällens talare. Hon hade räknat ut att jubilarerna bidragit med 1,2 miljoner timmar av värdeskapande för lysekilsborna under sina arbetsår i kommunen!

- Jag är så imponerad och oerhört stolt över det arbete ni gjort och gör, sade Karolina. Jag vet att värdet för Lysekils medborgare har märkts i vård och stöd för våra äldre, utbildning och lärande för barn och unga, stöd till den som hamnat långt ifrån arbetsmarknad och trygghet, utveckling av platsen med planering av vägar och fastigheter och stöd till kommunens verksamheter internt.

Kvällen avslutades med fina tal av förvaltningscheferna som också lämnade blommor och en gåva som jubilarerna fått välja från olika butiker i centrala Lysekil för att stötta och stärka det lokala näringslivet.