Meny
Ikon utropstecken

SMHI utfärdar orange varning under måndagen den 12 februari. Mer information

Vill er förening anordna aktiviteter under påsklovet?

Lovaktiviteter kan vara ett bra sätt för er förening att värva nya medlemmar och det finns möjlighet till ekonomisk ersättning.

Lov med tid för aktiviteter

Att erbjuda prova-på-tillfällen kan vara ett bra sätt för föreningen att låta nya medlemmar testa på en aktivitet på ett enkelt vis.

Under loven har många barn och unga mer tid för olika aktiviteter. Under påsklovet vecka 15 hoppas vi kunna erbjuda kommunens barn och unga ett brett utbud av roliga aktiviteter på hemmaplan. Vi vill gärna att kommunens föreningar är med oss i detta!

Samverkan med Ung Utveckling

Ung Utveckling bollar gärna ideer, stöttar och samverkar kring aktiviteterna.

Kontakta Ung Utvecklings föreningslots Jörgen Karlsson på jorgen.karlsson@lysekil.se eller via kommunens växel på 0523-61 30 00.

Det finns möjlighet att marknadsföra era aktiviteter i kommunens lovprogram. Fyll i formuläret i länken nedan senast söndagen den 27 mars.

Möjlighet till ekonomisk ersättning

För föreningar finns möjlighet att få viss ekonomisk ersättning för aktiviteten. Kontakta gärna föreningsutvecklare Jonas Ingevaldsson för mer information om det: jonas.ingevaldsson@lysekil.se eller via kommunens växel 0523 - 61 30 00.

Under lovet bokar föreningar kommunens hallar kostnadsfritt och det finns möjlighet att få viss ersättning för ledararvode.