Språkcafé utomhus – vill du lära dig odla och samtidigt få prata svenska?

Vill du öva på att prata svenska samtidigt som du får lära dig mer om att odla utomhus? Nu startar språkcafé med odlingstema på kulturmötesplats Rorkulten i Norra Hamnen. Vi vill gärna att du som talar svenska också är med! Språkcafét är en samverkan mellan Lysekils kommun och ABF.

Qaxweysi luqadeed banaanka! Ma rabtaa in aa barato sida wax loo beero sidoo kalane baratid luuqada iswiidhiska?

مقهى المحادثة في الهواء الطلق- هل تريد أن تتعلم كيف تزرع وفي نفس الوقت تتكلم السويدية ؟

Tisdagar och torsdagar kl.13.00 - 16.00 på kulturmötesplats Rorkulten

Är du intresserad och vill vara med så kontakta Ulrika som är kommunens språkcoach:

ulrika.dahlstrom@lysekil.se, eller via telefon 076-6969035, för att vi ska veta att vi inte blir för stor grupp.

Naturligtvis bjuder vi på fika och det kostar inget att vara med!

Vi håller avstånd och är utomhus för att minska risken för smittspridning av covid-19.

Välkomna!