Införandet av Combine

Arbetet med införandet av verksamhetssystemet Combine fortsätter i Sotenäs, Munkedals och Lysekils kommuner enligt tidsplan

Konfigureringen av Delinförande 1 (vård och omsorg, LSS, HSL och socialpsykiatri) är inom projektet klart. Driftstart är satt till 1 februari 2021, vilket är helt enligt tidsplan.

Utbildningen av kommunernas utbildare påbörjas i november av Pulsen. Därefter utbildar kommunernas utbildare sina kollegor, samtliga ska ha genomgått utbildning senast den 15 januari 2021. I samband med att personal utbildas kan de starta migreringen av data från Magna Cura till Combine.

”Nu har vi påbörjat Delinförande 2 som innefattar IFO, och det går enligt tidsplan. Driftstart är planerad till 28 oktober 2021” säger projektledaren Emil Sjöberg.

För att kunna fortsätta driva projektet framåt lika framgångsrikt som hittills, är projektgruppen i stort behov av superanvändare och verksamhetskontakter som stöttar systemförvaltarna med information och driver verksamhetsfrågor.

Slutligen riktar han och projektgruppen som förutom projektledaren består av systemförvaltarna Cecilia Klemetz, Marie Koivisto, Frida Lilliehorn och Amanda Vansvik ett stort tack till verksamheterna:

”Det är fantastiskt roligt att arbeta med införandet av Combine och vi ser fram emot att få systemet i drift. Detta kommer stärka kvalitén på de arbete som kommunerna utför” säger Emil Sjöberg.

Combine