Translate site

Translate

Meny

Vigselförrättare

Hjärta i hand

Följande personer är utsedda av Länsstyrelsen till borgerlig vigselförrättare inom Lysekils kommun.

Vigselförättare i Lysekils kommun

Leif Schöndell

Jan Andersson

Född och uppvuxen i Häggvall utanför Lysekil. Arbetar som journalist.

Jan-Bertil Siljevall

Jag har arbetet inom Kustbevakningen större delen av mitt arbetsliv. Uppväxt och numera bosatt i Grundsund på Skaftö så blev havet ett intresse både på fritiden och i arbetet. Sedan en tid tillbaka är jag aktiv pensionär och levnadskonstnär.

Leif Schöndell

Jeanette Janson

Vigselförrättare sedan 2018. Tycker det är riktigt roligt att få vara en del i ceremonin som så starkt är förknippad med glädje, allvar och högtidlighet. Befinner mig till vardags i skolans värld och älskar att prata inför publik.

Leif Schöndell

Jörgen Hansson Smedberg

Jag är 52 år och är gift jag och har två vuxna barn och jag är bosatt i Lysekil. Jag arbetar idag på Kustbevakningen i Lysekil som Befälhavare och stortrivs med mitt yrke. Det finns mycket som intresserar mig men att vara på havet är nog det största intresset men att uppleva naturen i dess olika former är för mig helt fantastiskt.

Leif Schöndell

Ola Ingevaldsson

Aktiv pensionär sedan snart fem år. Mångårig medarbetare i Lysekils kommun i olika roller, de senare åren som administrativ chef. Född och uppvuxen i Lysekil där jag också levt med min familj sedan slutet av 70-talet. Har varit vigselförrättare i ca 20 år och har genom detta fått förmånen att dela många fina stunder med brudpar och deras släkt och vänner.

Leif Schöndell

Roland Karlsson

Jag är pensionär. Tidigare Kommunalråd och oppositionsråd i Lysekils kommun. Tidigare ambulanssjukvårdare. Egen företagare i 35 år. Ordförande i företagarna.

Leif Schöndell

Rosanna Jimmerfors

Född 1993 och uppväxt i Lysekils kommun. Numera är jag bosatt i Göteborg där hon arbetar som utredare. Tidigare har jag studerat flera år på Göteborgs universitet, kriminologi samt masterprogrammet Kultur och demokrati. På fritiden är jag musiker.

Leif Schöndell

Stig Nilsson

Jag är född och uppväxt i Lysekil. Varit kommunstyrelsens ordförande för Socialdemokraterna i Lysekil mellan 1989 – 2004. Innan dess arbetade jag som vaktmästare och brandman. Numera jobbar jag på Preemraff Lysekil med samhällskontakter, har inte längre några politiska förtroendeuppdrag och bor fortsatt i Lysekil.

Leif Schöndell

Sven-Gunnar Gunnarsson

Tidigare ordförande i kommunstyrelsen och kommunfullmäktige, numera pensionär och har uppdrag som ledamot av Leva i Lysekils AB bolagssyrelsen.

Leif Schöndell

Emma Nohrén

Jag brukar säga att vara vigselförrättare, det är världens häftigaste superkraft! Det är en otrolig upplevelse att få vara del av andra människors stora, kanske den största!, dag i livet. Jag försöker alltid att lyssna in parens önskningar och gå dem till mötes så långt det går, oavsett om det är en snabb vigsel på kommunhuset eller ett storslaget bröllop ute på klipporna. För mig är det viktigt att det blir Er dag.

Till vardags är jag marinbiolog men som hamnat i politiken med uppdrag på olika nivåer, ofta förknippade med djur, natur och internationella relationer. Jag drivs av tanken att vi tillsammans kan skapa ett bättre samhälle, en framtid att längta till.