Meny

Visa upp er verksamhet under Hållbarhetsveckan 2021

Hur arbetar ditt företag, er förening eller organisation med hållbarhet? Delta på kommunens Hållbarhetsvecka med start lördag vecka 38.

Ta chansen att presentera, eller ordna aktiviteter, kring hur ni arbetar med hållbarhet inom era verksamheter. Tillsammans får vi en bredd att presentera för allmänheten - och varandra - för att tipsa om goda exempel och lära av varandra.

Om Hållbarhetsveckan

Syftet med Hållbarhetsveckan är att informera, skapa aktiviteter, tankar och diskussioner kring hållbarhet. Under veckan kommer kommunens olika verksamheter och kommunala bolag att presentera hur vi arbetar med hållbarhet ur olika perspektiv - både ekologiskt, socialt och ekonomiskt.

Programmet för Hållbarhetsveckan 2021 kommer också att innehålla aktiviteter med temat hållbarhet med olika lokala arrangörer (företag, föreningar och organisationer). Detta är ett bra tillfälle att lyfta goda idéer och praktiska exempel som finns i Lysekils kommun.
Hållbarhetsveckan äger rum lördagen den 25 september till fredagen den 1 oktober 2021.

Vill ni vara med?

Välkommen att kontakta Viktoria Drottz, samordnare på Avdelningen för hållbar utveckling: viktoria.drottz@lysekil.se

Utställningar i Kontaktcenter

I Kontaktcenter kommer det att finnas en utställning där kommunen presenterar delar av Lysekils kommuns hållbarhetsarbete. Passa även på att ta del av utställningen Klimatklokt som redan finns på plats.