Meny

Inspirationsföreläsning med Arctic Coworking Lodge Lofoten

I en serie digitala föreläsningar vill vi presentera personer som valt att leva sitt liv utanför normen och tack vare en coworking plats har det blivit möjligt. Personerna har bytt ut bilköer, höga hyror och storstadspuls mot alternativa livsstilar. Följ med och hör deras berättelser.

I vår första föreläsning kommer Stian Morel och Rolf Oftedal ta oss med till magiska Lofoten. Här har de öppnat ett coworking plats där folk från hela världen träffas för att njuta av den vackra naturen och jobba ihop. De har lämnat stadslivet bakom sig för att leva närmare naturen och surfingen. Här kan de kolla tidsvattnet på morgonen och planera sin jobbdag efter vågorna.

Datum och tid

Datum: 4 februari kl. 18.30 - 19.15

Föreläsningen sker via Teams. Föreläsningen kommer att spelas in, det finns möjlighet att titta på den i efterhand. Det kan betyda att man kan synas i bild vid något tillfälle men vi rekommendera att stänga av sin egen kamera.

Föreläsningen genomförs i samverkan mellan Lysekils kommun och Upplevelseakademien och delfinansieras av Tillväxtverket/Europeiska regionala utvecklingsfonden.