Translate site

Translate

Meny

Företagardrop-in

Fotokollage med foton av Madeleine Fredman, Michael Franzen, Rami Tobji och Renee Daun.

Madeleine Fredman, Michael Franzén, Rami Tobji och Renée Daun hälsar välkommen till företagardrop-in på Lysekil Centrum Lab.

Välkommen till Lysekil Centrum Lab i Gallerian varannan fredag med start fredagen den 7 september.

Välkommen till Lysekil Centrum Lab varannan fredag med start fredagen den 7 september.
Nu kan du som är företagare träffa representanter från Företagsarena Lysekil och Lysekils kommun i Lysekil Centrum Lab. Kom och bolla idéer, ta en kopp kaffe eller få hjälp att hitta nya medarbetare.

Vi finns på plats följande datum mellan klockan 10.00 – 12.00:

  • 7 september
  • 21 september
  • 5 oktober
  • 19 oktober
  • 2 november

Om tiden för vår drop-in inte passar så vill vi gärna att du kontaktar oss för att boka en tid som fungerar för dig.

Madeleine Fredman

Projektledare på Företagsarena Lysekil som vill verka för eldsjälar, entreprenörskap och företagande samt stärka tillväxt och sysselsättning i Lysekils kommun.

Det finns behov av samordning av de stödjande resurser som finns till hands och att kunna koppla idébäraren till rätt resurs och kompetens. Låt oss hitta rätt matchning för ett utvecklande företagsklimat.

Företagsarena Lysekil är ett Leader-projekt på uppdrag av Företagarna och Näringslivscentrum i Lysekil.

Michael Franzén

Företagscoachen är en resurs för näringslivet i Lysekil som hjälper arbetsgivare att ta emot praktikanter och att hitta framtidens medarbetare.

Många arbetsgivare uppger att det är svårt att hitta arbetskraft idag och det är främst hos de utomeuropeiskt födda som potentialen för tillväxt finns på länets arbetsmarknad.

I en dialog med arbetsgivaren identifieras behovet av personal och arbetsplatsens förutsättningar för att kunna ta emot arbetssökande. Därefter skräddarsys insatser utifrån arbetsgivarnas behov av arbetskraft, och samtidigt anpassas omfattningen av de insatser som individen har med sig.

Rami Tobji

Som samhällsguide arbetar Rami med att hjälpa nya och gamla Lysekilsbor att hitta rätt i vår kommun och organisation. Rami har ett stort kontaktnät och kan hjälpa dig som företagare som letar ny kompetens. Han arbetar också med aktuella samhällsfrågor och information till nyanlända. Rami talar svenska, engelska och arabiska.

Renée Daun

Renée är kommunens nya näringslivsutvecklare och företagslots. Hon hjälper dig som funderar på att starta eget eller dig som vill etablera ditt företag i Lysekil. Det kan vara svårt att hitta rätt i kommunens olika förvaltningar men Renée hjälper dig så att du kommer rätt när det gäller bygglov, miljö- och utskänkningstillstånd.

”Nu när jag är ny som näringslivsutvecklare vill jag träffa så många företagare som möjligt och drop-in är ett bra sätt att börja!”


Väl mött!

Madeleine, Michael, Rami och Renée

KontaktuppgifterMadeleine Fredman
073-580 97 08
madeleine@nlclysekil.se
Drottninggatan 8c
453 31 Lysekil
www.nlclysekil.selänk till annan webbplats

Michael Franzén
076-100 78 86
michael.franzen@lysekil.se
Verkstadsgatan 6
Lysekil
www.lysekil.se

Rami Tobji
072-083 04 55
rami.tobji@lysekil.se
Kungsgatan 44
45380 Lysekil
www.lysekil.se

Renée Daun
072-146 64 54
renee.daun@lysekil.se
Kungsgatan 44
453 80 Lysekil
www.lysekil.se