Meny

Dela sidan på sociala medier

Internationell affärsutveckling

Stilla blått hav

Steps to Export - för företag inom Fyrbodal

Business Swedens program Steps to Export har under de senaste decennierna hjälpt svenska företag att komma ut på exportmarknaden. Under hösten planerar vi att starta upp en ny grupp i Affärsutveckling Export i Fyrbodal.

Under programmet får ditt företag större exportkunskap, hjälp från Business Swedens affärsutvecklare, ökad säkerhet och en genomarbetad strategi för er exportsatsning. Teoretiska moment varvas med praktiska övningar och diskussioner, hela tiden med det egna företaget i fokus. Mellan de gemensamma träffarna ges individuellt support och rådgivning i respektive företag. Vi kommer att använda oss av verktyget Steps to Export, som är en inarbetad metod för att öppna nya exportmarknader eller utveckla befintliga.

Vi kommer att arbeta med att få svar på frågor som:

• HUR ska jag ta mig in på en ny marknad?
• VEM är min kund?
• VILKEN marknad efterfrågar det jag erbjuder?
• VAD ska jag exportera?

Vi träffas i grupp hos Business Sweden, inom Fyrbodalsområdet, följande datum kl. 09.00-13.00:

Den 24 november 2017

Den 12 januari 2018

Den 16 februari 2018

Den 23 mars 2018

Till din hjälp har du Business Swedens regionala exportrådgivare som gör en inledande intervju med dig för att avgöra företagets exportpotential. Våra utlandskontor finns också med på exportresan.

Missa inte denna chans att öka din export kompetens!

För mer information och anmälan kontakta: Ulrika Åkerman, Business Swedens regionala exportrådgivare i Västra Götaland, 070-358 71 07 eller ulrika.akerman@business-sweden.se

Peter Liljekvist, Business Swedens regionala exportrådgivare i Västra Götaland, 070- 824 05 33
eller peter.liljekvist@business-sweden.se