Meny

Dela sidan på sociala medier

Nominera ”Årets värdskapare”

Foto av Emil Dahlbom Nilsson, gästhamnsvärd i Grundsunds hamn, som vann "Årets Värdskapare" 2016.

Emil Dahlbom Nilsson, gästhamnsvärd i Grundsunds hamn, utsågs till Årets värdskapare år 2016.

Känner du någon som utövar ett extra gott värdskap? Det dags att lämna in din nominering till årets värdskap 2017.

Att aktivt arbeta med utveckling av värdskap i Lysekils kommun är en viktig fråga. Det kräver uthållighet och långsiktighet och framförallt engagemang. Därför vill vi gärna premiera en person som gör en extra insats.

Så här nominerar du

Nominera denna person genom att skicka ett mail till ingegerd.thornadtsson@lysekil.se. UPPDATERAD INFORMATION: Nomineringstiden har förlängts – senast den 28 februari 2018 vill vi ha din nominering. I mailet skall följande information finnas med:

  • Namn på personen
  • Företag eller organisation
  • Motivering

Vinnaren kommer att tillkännages i ett större sammanhang under våren 2018 – håll utkik i media och sociala medier. Välkommen med din nominering!

Årets värdskapare 2016

Förra året blev Emil Dahlbom Nilsson, gästhamnsvärd i Grundsunds hamn (se bild), utsedd till vinnare av Årets Värdskap med motiveringen:

"Årets Värdskapare är en positiv, glad och serviceinriktad person. Med ett fantastiskt bemötande får Emil alla besökare, både i båt, i bil och till fots, att känna sig välkomna.

Även de bofasta och övriga i Grundsunds hamn blir glada av Emils varma leende och hans trevliga sätt. När en båt kommer innanför piren i Grundsund är Emil snabbt framme och hälsar välkommen och informerar om var de kan lägga till.

När båten senare kastar loss hörs Emils stämma – välkommen tillbaka!"

Emil Nilsson är en värdig representant för Lysekils kommun och besöksnäringen.

Om projekt Urban Platsinnovation

Årets värdskapare i Lysekil utses i ett samarbete med projekt Urban Platsinnovation. Urban Platsinnovation är ett projekt som arbetar för att få mer kunskap om hur centralorter kan utvecklas för att bli mer attraktiva för både invånare och besökare.

Syftet är att öka konkurrenskraften och innovationsförmågan hos handeln och upplevelsenäringen för att skapa ett mer levande centrum. Projektet omfattar Högskolan Väst, Lysekils kommun, Strömstads kommun, Trollhättans stad, Uddevalla kommun, Åmåls kommun samt Fredrikstad kommune som är projektets norska partner.

Urban Platsinnovation delfinansieras av EU-medel via Interreg Sverige-Norge som är en del av Europeiska regionala utvecklingsfonden. Projektet pågår till och med september 2018.

Läs mer om projekt Urban Platsinnovation på www.lysekil.se/urbanplatsinnovation