Meny

Dela sidan på sociala medier

Välkommen till Lysekilsmässan

Träffa företagare och kreativa elever på Campus Väst lördagen den 28 januari.

På fredag och lördag är det dags igen för Lysekilsmässan på Campus Väst. Huset fylls till bredden av ett 60-tal företag, butiker och UF-företag.

Under fredagen får elever från vuxenutbildningen, högstadiet och gymnasiet chansen att bekanta sig med många olika företag i kommunen. Det finns företag som inte alla känner till och de kan behöva nya medarbetare i framtiden. Att vara utställare och att besöka Lysekilsmässan är ett bra sätt för företagare och elever att lära känna varandra bättre.

Lördag är allmänhetens dag

På lördag välkomnas allmänheten till Campus Väst från klockan 10.00. Utställarna presenterar bland annat bilar, försäkringar, Chalmersutbildningar, massage, tandvård, vågkraftverk, möbler, mat, bussresor, böcker, snickerier, båttillbehör, smycken, maritima näringar, bank, resebyrå, energirådgivning, entreprenadarbeten, leksaker, med mera.

Paneldebatt om ”handla hemma”

Lördagen är också en handla hemma-dag” med en paneldebatt i ämnet. Representanter från handlare, Lysekils kommun och konsumenter tar upp detta ämne i studiehallen klockan 12.00. Mässerbjudanden och provsmakningar utlovas också.

Unga företagare tävlar

Kreativa elever på Campus Väst har startat UF-företag (Ung Företagsamhet) och är utställare på mässan. De tävlar inom olika kategorier; bästa monter, bästa säljare och så vidare. Vinnarna tar emot sina priser klockan 14.30 i aulan och prisutdelare är Francesca Olofsson som driver Livets Salt tatuering.

Vi hoppas att många tar chansen att besöka Lysekilsmässan på lördag. Det är fri entré och serveringen är öppen.

Välkomna!

Näringslivscentrum, Campus Väst och avdelningen för hållbar utveckling på Lysekils kommun