Translate site

Translate

Meny

Sälja eller avveckla företag

Vill du sälja ditt företag eller avsluta det på något annat sätt? Hur du gör när du avvecklar företaget beror på vilken företagsform du har.

Här hittar du information om de olika möjligheter som finns och även hjälp med att hitta en köpare till din verksamhet

Verksamt

Vill du sälja ditt företag eller avsluta det på något annat sätt? Hur du gör när du avvecklar företaget beror på vilken företagsform du har. På verksamt.se finns information om hur du skall gå till väga när du ska avveckla din verksamhet

Verksamt - Avvecklalänk till annan webbplats

Ägarskifte mikro

Ägarskifte Micro syftar till att sprida kunskap och underlätta ägarskiften i små företag. I detta ligger samarbete med olika aktörer som Arbetsförmedlingen och NyföretagarCentrum som syftar till att stödja personer som har lite eller ingen tidigare erfarenhet av att driva företag. På Ägarskifte Micros hemsida kan du även registrera ditt intresse för att överlåta eller köpa ett mindre företag. Här finns även ett antal företag till salu.

Ägarskifte mikro - Funderar du på att sälja eller köpa ett företag?länk till annan webbplats

Ägarskifte - Coompanion

Små och medelstora företag spelar en avgörande roll för sysselsättning i vårt område och just nu genomgår vi en omställning från få stora arbetsgivare med många anställda till fler små- och medelstora företag. Många företagare är idag är över 60 år och de kommer att vilja sälja eller avveckla företaget inom en 10 års period. Coompanion vill hjälpa både företagaren och de som ska ta över att göra det hållbart och bistå dem i processen mot utveckling av nya produkter och tjänster och tillämpning av nya kunskaper.

Ägarskifte - medarbetarövertagandelänk till annan webbplats