Meny

Frukostmöten

Nätverkande skapar möjligheter.

Flera gånger per år arrangeras frukostmöten för företagare i Lysekils kommun. Detta för att skapa förutsättningar för dialog, nätverkande, kunskapsförmedling och utveckling.

Frukostmötena hålls på olika företag varje gång, i olika delar av kommunen med olika teman. Kommunen administrerar mötena, skickar ut inbjudan, tar emot anmälningar och tar, tillsammans med företaget fram en agenda för mötet. Företaget bjuder på frukosten.

Företaget som är värd för frukostmötet kan välja att presentera sin verksamhet i stort, eller berätta om en specifik del. Det kan till exempel vara kvalitetsarbete, marknadsföring, processledning, samverkan eller något annat man vill dela med sig av.

Mötena syftar till att företagen, och kommunen, ska lära känna varandras verksamheter så att vi kan utvecklas tillsammans!

Sedan pandemin bröt ut har alla frukostmöten varit digitala. Även höstens första är digitalt men vi planerar för att genomföra de kommande fysiskt. Det kan ändras med kort varsel då Lysekils kommun följer Folkhälsomyndigetens rekommendationer och regeringens beslut.

Frukostmöten hösten 2021

2 september - Tema: Information om Översiktsplan 2050, Digitalt

25 september - Tema: Co-working, Bro Coworking, Brodalen

6 oktober - Tema: Brott mot företag - i samarbete med Svenskt Näringsliv och Polisen, på Gullmarsstrand Hotell & Konferens, Fiskebäckskil

Vill du arrangera ett frukostmöte på ditt företag? Kontakta Renée Daun foretagslots@lysekil.se