Meny

Dela sidan på sociala medier

Lysekil Centrum Lab

Foto av anslagstavlor, stolar och en white board som det står "Välkommen" på.

Var med och påverka kommunens framtid - besök Lysekil Centrum Lab.

Vad är Lysekil Centrum Lab?

Lysekil Centrum Lab är en plats i Gallerian i centrala Lysekil – en kreativ verkstad med fokus på att fånga upp idéer, ha öppna kreativa workshops, möten och dialog. Genom Lysekil Centrum Lab vill Lysekils kommun fånga upp det engagemang som finns i samhället. Lysekil Centrum Lab är en del av de aktiviteter som genomförs inom ramen för projekt Urban Platsinnovation.

Vem riktar sig Lysekil Centrum Lab till?

Lysekil Centrum Lab riktar sig till dig som är intresserad av att påverka kommunens utveckling och har förslag och idéer eller till dig som är nyfiken och bara vill komma och titta. Det finns inga ”krav” på prestation. Alla är välkomna!

Var hittar vi Lysekil Centrum Lab?

Lysekil Centrum Lab finns i Gallerian i centrala Lysekil, med ingång från Kungsgatan.

Öppettider

Samhällsguide Rami Tobji finns på plats i Lysekil Centrum Lab måndagar, onsdagar och fredagar klockan 09.00 - 16.00. Du når Rami på telefon 070- 0979223.

Foto av Lysekils Centrum Lab tagit från Gallerian på Kungsgatan i Lysekil.

Lysekils Centrum Lab hittar du i Gallerian på Kungsgatan i Lysekil.

Om Urban Platsinnovation

Urban Platsinnovation är ett projekt som arbetar för att få mer kunskap om hur centralorter kan utvecklas för att bli mer attraktiva för både invånare och besökare.

Syftet är att öka konkurrenskraften och innovationsförmågan hos handeln och upplevelsenäringen för att skapa ett mer levande centrum. Projektet omfattar Högskolan Väst, Lysekils kommun, Strömstads kommun, Trollhättans stad, Uddevalla kommun, Åmåls kommun samt Fredrikstad kommune som är projektets norska partner.

Urban Platsinnovation delfinansieras av EU-medel via Interreg Sverige-Norge som är en del av Europeiska regionala utvecklingsfonden. Projektet pågår till och med september 2018.