Framtidens kontaktcenter

bild från kontaktcenterfilmen.

Snart öppnas dörrarna till det nyrenoverade kontaktcentret.

Nu börjar det närma sig att kontaktcenter kan slå upp dörrarna till det nya entréplanet i kommunhuset. Redan nu kan vi visa ett smakprov på hur det kommer att se ut i filmen om kontaktcenter:

Snabbfakta om kontaktcenter

• Kontaktcenter arbetar i dag i 10 olika verksamhetssystem. Allt för att kunna ge snabb service till dig som kund och för att kunna vara ett stöd till kommunens medarbetare.
  • Kontaktcenter tar emot i snitt 288 samtal varje dag. Av dessa löser kontaktcenter cirka en tredjedel direkt utan behöva koppla samtalet vidare till berörd handläggare.
  • Kontaktcenter har i snitt 45 besökare per dag. Besöken innebär allt från besökare utifrån men även interna ärenden och turistrådgivning.
  • I kontaktcenter kan vi hjälpa dig på fyra olika språk: arabiska, filippinska, engelska och svenska.

Kontaktcenters målsättning är att arbeta:

• Öppet – du som kund är alltid välkommen, kontaktcenter ska vara en plats du vill besöka
  • Enkelt – du kan få svar på många frågor direkt i kontaktcenter utan att bli vidarekopplad
  • Värdigt – du ska känna att kontaktcenter finns till för dig