25-årsjubilarer uppvaktades

Gruppbild av anställda och förvaltningschefer.

Den 21 november uppvaktades medarbetare som varit anställda i Lysekils kommun i 25 år.

Kvällen bjöd inledningsvis på mingel och musik i foajén på Boviks restaurang. Kvällens hedersgäster blev därefter bjudna på en trerätters middag. Tacktal hölls av kommundirektör Leif Schöndell och kommunfullmäktiges ordförande Klas-Göran Henriksson.

Uppvaktning av alla som varit anställda i kommunen i 25 år, är en gammal tradition. Kvällen började med att elever från Lysekils musikskola spelade och sjöng. Efter en stunds minglande var det dags att slå sig ner för en trerätters supé. Borden var elegant dukade och det var elever från restaurang- och livsmedelsprogrammet samt elever från vuxenutbildningen som hjälptes åt med allt från att tillaga maten till servering.

Lång och trogen tjänst

Efter middagen var det dags att dela ut gåvan som är beviset på uppskattningen för en lång och trogen tjänst i kommunens regi.

Totalt var det i år tolv jubilarer varav nio som hade möjlighet att närvara på middagen. Leif Schöndell och Klas-Göran Henriksson höll ett tacktal till 25-åringarna. Eva Andersson, förvaltningschef för socialförvaltningen, Lennart Olsson, förvaltningschef för utbildningsförvaltningen och Per Garenius, förvaltningschef för samhällsbyggnadsförvaltningen, var också på plats för att fira och hedra sina trogna medarbetare.