Slutlig rösträkning

Foto på hand som håller valsedlar.

Slutlig rösträkning av valet till Europaparlamentet beräknas vara avslutad senast den 31 maj 2019.

Söndagen den 26 maj var det val till Europaparlamentet. Slutlig rösträkning av valet till Europaparlamentet påbörjades måndagen den 27 maj 2019 klockan 9.00 och beräknas vara avslutad senast den 31 maj 2019. Sammanräkningen sker i Nova Arena, Innovatumområdet,
Nohabgatan i Trollhättan.

Onsdagsräkning i Lysekils kommun

Enligt vallagen kommer preliminär rösträkning av bland annat de förtidsröster som inkommit på valdagen att äga rum vid offentlig förrättning.

Förättningen sker i sammanträdesrummet ”Fullmäktigesalen” i Lysekils kommunhus på Kungsgatan 44 onsdagen den 29 maj klockan 09.00.

Har du frågor om onsdagsräkningen till Valnämnden i Lysekils kommun kan du kontakta växeln på 0523-61 30 00.